Zeer tevreden over de arbodienst van Rondom Werk

logo_rondomwerk

Ik ging samen met mijn moeder op het internet op zoek naar arbodienst om een goed outplacement bedrijf te vinden. Een van haar werknemer kwam door de vele veranderingen die er binnen het bedrijf hebben plaatsgevonden niet meer goed mee.

Zeer veel zoekresultaten outplacementbureaus bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar arbodienst kregen we zeer veel zoekresultaten van outplacementbureaus bij ons in de buurt. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Rondom Werk ons het meeste aan. De website bevat namelijk zeer veel informatie die ons beide erg aansprak. We besloten na het lezen van deze informatie daarom ook om contact op te nemen voor een gesprek. Het bedrijf beschikt namelijk over een plaatsingspercentage van 73% wat in vergelijking met andere bedrijven erg hoog is.

Vitaalteam

Zeer tevreden over de dienst van Rondom Werk

Tijdens het kennismakingsgesprek gaf het bedrijf mijn moeder erg veel informatie voor wat het bedrijf voor haar en haar werknemer zou kunnen betekenen. Na het gesprek heeft haar werknemer volgens een aantal gesprekken gehad en had het bedrijf al erg snel een nieuwe baan voor hem gevonden. Hij heeft het hier erg naar zijn zin en kan zeer goed meekomen met het werk dat er verricht moet worden. Daarom zijn we allebei ook super erg tevreden over Rondom Werk.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*