Zeer tevreden de raamfolie van CD-Reclame

CD-Reclame

Ik ben zeer tevreden over de raamfolie die CD- Reclame heeft geplaatst. Ik wilde op mijn kantoor namelijk wat meer privacy en daarom ging ik ook op zoek naar een bedrijf bij mij in de buurt dat raamfolie aanbiedt en plaatst. 

Een zeer goede en vooral aantrekkelijke website 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf bij mij in de buurt dat raamfolie aanbiedt en plaatst kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van CD-Reclame mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan bedien heeft en belangrijk vindt. Op de website van het bedrijf staat onder andere vermeld dat door middel van de raamfolie van CD- Reclame je meer privacy op jouw kantoor zult hebben. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een offerte op te vragen. 

autobelettering

Zeer tevreden over het resultaat 

Het bedrijf reageerde al erg snel op de aanvraag van mijn offerte. De prijs sprak mij erg aan order ik besloot om raamfolie door dit bedrijf op de ramen van mijn kantoor te laten plaatsen. het is nu niet meer mogelijk om vanaf de buitenkant mijn kantoor int bekijken. Daarom ben ik ook zeer tevreden over het bedrijf en raad ik het bedrijf aan iedereen aan die opzoek is naar een bedrijf dat goede reclame voor jouw bedrijf kan maken.