Weer verliefd op je huis

Wanneer weet je dat je een echt mooie badkamer hebt? Is dat als je badkamer lijkt op de badkamers in ‘vt wonen: weer verliefd op je huis’? Of is dat wanneer jouw logees vragen wie jouw badkamer heeft gedaan? Een mooie badkamer is natuurlijk gewoon een kwestie van smaak. Maar als een badkamer strak afgewerkt wordt door bijvoorbeeld mooie tegels of als ze een beton cire badkamer aanbrengen dan is een badkamer al heel snel mooi. Het kan dan wel niet je smaak zijn, maar het is dan in ieder geval netjes.

Elk detail doet ertoe

De badkamers bij het programma ‘vt wonen: weer verliefd op je huis’ zien er altijd perfect uit. Elk detail klopt. Ook al zijn de badkamers je smaak niet, de badkamers zijn toch mooi. Dat komt omdat alles zo mooi op elkaar is afgestemd. Als je ziet hoe ze het beton cire badkamer aanbrengen en dat vervolgens zo mooi matcht met de mat zwarte kraan, de mat zwarte douche kop, mat zwarte handdoekhaak en de mat zwarte douche kop. Dan word je spontaan verliefd op de badkamer. Je krijgt opeens zin om je eigen badkamer te verbouwen. Alles uit je eigen badkamer klopt niet meer. 

Steek tijd erin

Als je een perfect badkamer, of andere ruimte wilt in je huis. Net zoals bij vt wonen. Dan moet je eigenlijk precies hetzelfde doen wat ze doen. Zorg dat de kleine details kloppen. Zorg dat alles op elkaar is afgestemd. Het is niet alleen een beton cire badkamer aanbrengen en dan klaar. Nee! Het is veel meer werk. Alle kleine dingen zorgen voor het totaalplaatje. Zelfs de kleine dingen zoals een mat zwarte handdoekhaak, een mat zwarte douche kop, een mat zwarte radiator of een mat kraan. Je moet veel tijd steken in de dingen waarvan je normaal zou denken dat het niet zou uitmaken. Juist die zorgen ervoor dat jij weer verliefd wordt op je eigen huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *