Waarom zou je nog bitcoins kopen vandaag de dag?

Bitcoin aanschaffen

Jaren terug hoorden we allemaal de mooiste verhalen over bitcoins kopen. Mensen verdienden er tonnen of zelfs miljoenen mee in korte tijd. Ook mensen die helemaal niet dachten dat ze hier genoeg kennis en kunde voor hadden. Wat een prachtige droom die we allemaal graag wilden najagen. Maar de wereld van bitcoins is veranderd door de jaren heen.

Bestebank.org

Bitcoin en andere valuta

Allereerst zijn er nu talloze soorten munteenheden naast de bitcoin. Het is al lang niet meer de enige munt. Dat was overigens bij de oprichting al niet echt het geval. Bitcoin is gewoon toevallig, door een waterdicht systeem en slimme marketing al snel de populairste munt geworden. Inmiddels hebben we ook ripple, neo en nog meer munten. Dit heeft bovendien effect op de markt. Deze zijn te verkrijgen via de Bestebank.org.

Bitcoin halving

Door het systeem van bitcoin halving kun je bovendien minder snel geld verdienen door bitcoins te minen. Miners zijn mensen die de kracht van hun computers lenen voor het ontwikkelen ofwel minen van bitcoins in die blockchain. Voorheen kreeg je daar een riante beloning voor maar deze is inmiddels aangepast. Je kunt nog steeds geld verdienen met minen maar het zal langer duren voor je er miljonair mee wordt. 

Bestebank

Exchanges en wallets

Ga nooit zomaar investeren in bitcoin of een andere cryptovaluta. Het is essentieel dat je kennis van de markt hebt. Wist je bijvoorbeeld dat je naast bitcoins ook een wallet nodig hebt om deze bitcoins in op te slaan? En dat je een betrouwbare exchange moet kiezen voor de verhandeling van bitcoins?

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*