Waar vind je goede verzenddozen?

Heb jij een webshop, dan kun je natuurlijk niet zonder goede verzenddozen. Je wilt zeker zijn dat de producten die jij naar je klanten stuurt in goede staat aankomen en een goede verpakking is daarbij van belang. Er zijn verschillende punten waar je op moet letten als je verzenddozen uit gaat zoeken. Zo moet de maat passend zijn en moet het karton sterk genoeg zijn. Daarnaast is het ook altijd van belang om goed opvulmateriaal te hebben. Er komt dus nog wel iets bij kijken als je alles goed in wilt pakken! Gelukkig heeft viv alles wat jij hiervoor nodig hebt!

Goede maat verzenddozen

Bij het verpakken van artikelen om te versturen per post of pakketdienst, is het van groot belang dat de maat van de verzenddozen correct is. Bij sommige artikelen wil je een doos die perfect om het product heen past, zoals bij boeken. Andere producten kunnen bij een te strakke verzenddoos beschadigen, dus zoek je een iets grotere maat en gebruik je opvulmateriaal als extra bescherming. Tijdens het vervoer kan er van alles gebeuren met jouw zending, waardoor beschadigingen helaas mogelijk zijn. Komen bestellingen beschadigd aan, dan zal dit voor teleurstelling bij jouw klanten zorgen. Sterke verzenddozen zijn de eerste stap om beschadigingen te voorkomen. Hoe sterk de doos moet zijn, is natuurlijk afhankelijk van het gewicht van de zending. Verzend je zware producten, dan is een extra zware kwaliteit verzenddoos van belang om te voorkomen dat de bodem er bijvoorbeeld uit valt. Daarnaast is de juiste maat dus van belang. Het kan misschien verleidelijk zijn om één maat verzenddozen op voorraad te hebben waar alles in past, maar je loopt dan het risico dat kleinere artikelen ontzettend gaan schuiven onderweg en dat kan voor beschadigingen zorgen, ook al gebruik je opvulmateriaal. Zorg er dus voor dat je altijd verschillende maten dozen hebt.

Alles voor goed verpakken

Bij viv vind je alles om jouw verzendingen goed te verpakken. In de eerste plaats kun je bij hen terecht voor veel verschillende soorten verzenddozen, denk aan:

  • brievenbusdoosjes
  • postdoosjes
  • wikkelverpakkingen
  • langwerpige dozen
  • autolock dozen

Door hun grote assortiment op dit gebied, kun je altijd bij hen vinden wat jij nodig hebt! Niet alleen het juiste model doos, maar ook de juiste maat want ze hebben alle soorten verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien kun je bij verschillende van hun verzenddozen kiezen uit enkele golf of dubbele golf, dus een dikte van het karton die voor jou het meest geschikt is. Daarnaast kun je bij viv ook terecht voor alle andere zaken die je nodig hebt bij het inpakken en verzenden van bestellingen. Zoals gezegd kun je bij hen diverse soorten opvulmateriaal kopen, om te voorkomen dat producten onderweg in de doos heen en weer gaan schuiven. Denk bijvoorbeeld aan schuimfolie, noppenfolie of luchtkussenzakjes. Heb je alles ingepakt, dan moet de doos ook nog gesloten worden. Daarvoor vind je hier tape en omsnoeringsband. Ook tapedispensers en waarschuwingsetiketten vind je in hun assortiment. Met andere woorden: zoek jij verzenddozen of ander materiaal om jouw bestelling te versturen naar jouw klanten? Dan zit je bij viv dus goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *