Vakkundig je producten verpakken

Dozensluiter

Werk wat herhaaldelijk voorkomt kun je uitstekend uit laten voeren door een machine, moet een medewerker dag in dag uit bijvoorbeeld dozen sluiten om producten te verpakken is dit goed uit te voeren door een dozensluiter. Vandaag de dag is de techniek al zover dat zelfs verschillende formaten dozen kunnen worden gesloten, zonder een productieproces te hoeven stoppen. Voor kleine en grote aantallen dozen kun je uitstekend terecht bij pacomaeurope.com. 

Grootte van de doos

Hoe klein of hoe groot de doos ook is, een dozensluiter heeft er geen enkel probleem mee om verschillende formaten dozen te sluiten. Pacoma is zelfs in staat om een machine geheel af te stemmen op de wensen die nodig zijn, om een perfect productieproces te creëren. Omschakelen van klein naar groot, of omgekeerd is allemaal mogelijk zonder de machine direct om te hoeven bouwen. Natuurlijk zijn de machines gebruiksvriendelijk om er eenvoudig en snel mee te kunnen werken. Een dozensluiter kun je zowel achter een productielijn plaatsen als los om dozen te sluiten.

Dozensluiter

Werking van een machine

Vaak worden de dozen met de opening aan de bovenzijde in de machine aangevoerd, door het systeem om de kleppen te vouwen zorgt de dozensluiter ervoor dat de vier kleppen perfect worden gesloten door gebruik van lijm. De doos wordt dichtgevouwen en aangedrukt, dit om een perfect resultaat te verkrijgen van het lijmen. De machine is uitgevoerd met een lijmsysteem om ervoor te zorgen dat je na het proces een perfect dichtgevouwen doos hebt die niet snel open gaat tijdens het verdere proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *