Stempels: handige tools voor uw bedrijf

Wilt u het zichzelf makkelijk maken? Dan is het een goed idee om stempels te kopen. Zo kunt u uw bedrijfsgegevens of logo eenvoudig op uw documenten of producten plaatsen en spaart u heel wat tijd uit. Het is mogelijk om een stempel te personaliseren volledig naar uw voorkeur. Er zijn bovendien verschillende soorten stempels waaruit u kunt kiezen. Elke soort heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Hieronder ontdekt u er meer over!

Brandstempel: geschikt voor diverse materialen

Een brandstempel is de beste keuze als u hout, leder of voeding wilt bestempelen of beter gezegd brandmerken. Het voordeel van deze methode is dat er geen chemicaliën gebruikt worden. Ook heeft UV licht geen invloed op de afdruk. Het brandmerken zorgt daarnaast voor een mooie natuurlijke en authentieke uitstraling van uw producten. Om die reden wordt het vaak bij ambachtelijke producten gebruikt. Maar ook in andere situaties is dit soort stempel een meerwaarde!

De beste keuze voor horecazaken

Een brand stempel is een goede optie als u een eigen horecazaak heeft. Met deze stempel kunt u namelijk uw logo in uw vlees en andere voedingswaren branden waardoor het er nog aantrekkelijker uitziet. Gasten vergeten een maaltijd in uw etablissement vast nooit meer!

Ideaal voor meubelmakers en -verkopers

Brandmerk stempels zijn ook ideaal voor meubelmakers- en verkopers. U kunt uw houten meubelen hiermee van een mooi brandmerk voorzien waardoor ze nog meer klasse uitstralen. Het is zelfs mogelijk om een brandmerk in leder te plaatsen. Dus ook als u lederen producten verkoopt of vervaardigd, komt dit soort stempel handig van pas. Het brandmerken van producten is bovendien helemaal niet moeilijk. U hoeft hiervoor de stempel enkel op te warmen en voor enkele seconden op de gewenst plaatst te drukken.

Stempelkussen met handstempel

Een andere mogelijkheid is de handstempel. Dit is de goedkoopste stempelsoort. Het is vooral perfect als u met inkt een stempelafdruk wilt maken op papier. Als u een handstempel wilt kopen, heeft u uiteraard ook een stempelkussen met inkt nodig. Deze bestaan in verschillende kleuren en voor verschillende toepassingen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwarte of blauwe inkt, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook speciale inktkussens voor bijzondere toepassingen, zoals inktkussens met sneldrogende inkt, inktkussens voor Noris inkten, enzovoort. Als u een stempelkussen koopt is het niet alleen belangrijk om de juiste inkt en kleur te kiezen, maar ook om naar het formaat te kijken. Twijfelt u nog over welk inktkussen voor u het beste is? Aarzel dan niet om raad te vragen aan onze professionals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *