Slagerijen op Facebook.

De slager heeft een groot aanbod met verschillende soorten vlees. Vaak kan je bijna de hele week wel bij de slager terecht. Je kan hier bijvoorbeeld terecht voor vlees voor de barbecue, feestdagen, een cadeaubon of wanneer er iemand vijftig wordt bijvoorbeeld een Abraham of Sarah van vlees. Je kan hier natuurlijk ook wekelijks terecht voor het vlees. De meeste mensen zoeken voordat ze een aankoop doen eerst online uit waar ze deze het beste kunnen doen. Daarom is het voor een slagerij belangrijk om online goed vindbaar te zijn voor klanten. Dit kan naast het hebben van een eigen website door het bijhouden van social media accounts, zoals bijvoorbeeld Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor slagerijen?

Facebook is een social media platform dat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Jong en oud maken er gebruik van. Het platform is makkelijk om te gebruiken. Het kan gebruikt worden om foto’s, filmpjes, tekst of een combinatie van beiden te plaatsen. Mensen kunnen deze berichten gemakkelijk liken, delen en hierop reageren. Door als Slagerij op Facebook berichten te plaatsen over de verschillende producten, pakketten en aanbiedingen zullen potentiële klanten sneller geneigd zijn om iets bij de slagerij te halen. Door vooral gebruik te maken van het plaatsen van foto’s zullen de mensen de slagerij beter onthouden. En daardoor ook sneller bij de slagerij iets bestellen of langskomen.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door vragen te beantwoorden van mensen die de slagerij zijn tegengekomen op Facebook en aan de hand daarvan ergens vragen over hebben, of een bestelling willen plaatsen. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken de klanten verder helpen. Daarnaast kunnen ze ook klanten die interesse hebben in een bepaald product of leads doorsturen, wat kan zorgen voor meer verkoop. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar staat om de vragen van klanten te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *