Persoonlijke telefoniste met kennis van de onderneming

Wanneer u een eigen onderneming hebt dan wilt u de tijd en aandacht die u hebt steken in uw klanten en het product of service dat u levert. Het is dan ook vaak storend als de telefoon regelmatig afgaat en u hierdoor een onderbreking hebt. Bovendien bent u misschien niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Voor deze situaties is er echter een oplossing: BizziPhone. Dit is een telefoondienst waarbij een persoonlijke telefoniste overdag volledig bereikbaar is voor klantvragen en agendaplanning. Lijkt dit u ook interessant? Lees dan deze blog verder.

Hoe werkt het?

Bij BizziPhone.com betaald u een vast pakket bedrag per maand voor een telefoon beantwoord dienst. Zo kunt u kiezen voor enkel telefonische bereikbaarheid, maar ook kunt u er voor kiezen om een service chat te openen op uw website. Hierdoor kunt u de website bezoeken optimaal benutten en omzetten tot mogelijke klanten. Vervolgens betaald u een duidelijk en scherp bedrag per gesprek. U komt dus niet voor verassingen te staan, maar kunt bijhouden wat er aan telefonische gesprekken is binnengekomen. Verder kunt u ook extra voordelen nemen, zoals een terugbelservice of een weekendservice. Bij de terugbelservice kunnen de telefonistes uw klanten persoonlijk terugbellen namens u. Bij de weekendservice bent u werkelijk elke dag van de week te bereiken.

De voordelen

In wezen is het alsof u fulltime een receptionist in dienst hebt. De telefoniste die wordt gekozen past bij u en zal ook op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen uw organisatie. Een voordeel hiervan is dat u er zeker van kunt zijn dat potentiële klanten goed geholpen zullen worden aan de telefoon. Bovendien zullen zij een vertrouwde stem horen, daar het om een persoonlijke telefoniste gaat die voor uw organisatie alleen zal werken. Het overdragen van de telefonische klantencontact kent daarbij ook kwaliteit voordelen. De telefonistes zijn getraind om dit soort werk te doen, en zullen dan ook de klanttevredenheid voorop stellen. Zo kunt u ongestoord het werk doen dat u graag wilt doen.

Flexibiliteit in het pakket

De telefoondienst heeft gunstige tarieven, maar het kan ook best zijn dat u soms drukkere tijden verwacht en in andere periodes juist weer minder. Ook hier heeft BizziPhone een oplossing voor. U kunt namelijk het pakket flexibel aanpassen zodat u precies de juiste telefonische beschikbaar heeft die nodig is. U kunt de telefoondienst dertig dagen gratis uitproberen om te kijken of het bij u past. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*