Opbergen is makkelijker dan je denkt

Het is heel menselijk om om je heen te kijken en bij jezelf tot de conclusie te komen dat het een rommeltje is. niet Alleen In de woonkamer of gewoon thuis maar ook op de werkvloer is dit iets wat regelmatig voorkomt. te werkvloer kan ook een winkel zijn een kantoor of een magazijnpand. Heb je een webshop aan huis? Dan zal dit gevoel je ook niet ontgaan zijn. Er zijn een paar hele handige manieren om orde te creëren In de chaos . Vaak kunnen kleine veranderingen al een heel groot verschil maken, zelfs als je denkt het niet nodig te hebben

Bakjes heb je nooit genoeg

Vaak zie je dat producten in kosten worden opgeborgen in categorieën naast elkaar,  achter elkaar en In rijen. Hier is in principe niets mis mee maar wanneer je kleine producten op die manier opbergt is ook heel vaak weer opruimen Omdat er heel snel weer een rommel ontstaat. Bakjes zijn erg onderschat als het gaat over handigheden voor het opbergen. Het lijkt misschien vanzelfsprekend om ze te hebben maar dat zijn ze niet. Ze zijn perfect om alles op zijn plek te houden en als alles op zijn plek ligt, dan is de chaos ver te zoeken.

Ladenkasten

Voor wat grotere producten zijn ladekasten ideaal en ze zijn er ook in allerlei verschillende soorten en maten waardoor je het voor veel doeleinden kunt gebruiken. Wanneer je een webshop hebt, of in het magazijn weet je niet waar je de laatste spullen op moet bergen, komt een ladekast uitstekend van pas. Er past verpakkingsmateriaal in en alles wat je nodig hebt voor een luchtkussenmachine. Je kan het snel vinden omdat het zo overzichtelijk is. Ook oogt de ruimte door een dichte kast veel opgeruimder en schoner.

Gebruik de muren

Het is ruimte waar men eerst instantie eigenlijk niet aan denkt. Logisch, want in de muur kan je niet echt iets opruimen. Maar aan de muur wel! Zeker voor kleine producten is het heel handig. Met klemmen kun je vrijwel alles ophangen en wanneer je het nodig hebt hoef je niet te zoeken omdat het recht voor je neus hangt. Ook grotere voorwerpen kun je ophangen. In winkels kun je dit systeem zelfs gebruiken voor reclame. Stel je een fietsenwinkel voor met de mooiste fietsen aan de muur. Het is dus niet alleen handig om ruimte te maken, het heeft nog veel meer voordelen.
 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*