Een blik op het brede assortiment van Aruba Networks

Aruba Networks

De kans is groot dat u nooit eerder van Aruba Networks gehoord heeft! U bent hierin zeker niet de enige. Toch is Aruba Networks een grote speler in de markt voor netwerkproducten, die helpen bij het opzetten van een netwerk binnen bedrijfspanden. Denk hierbij aan een compleet WLAN-netwerk, waarbij WLAN voor Wireless LAN staat. Met WLAN is het mogelijk om een draadloos, lokaal netwerk op te zetten. Iets wat zeker voor organisaties heel interessant kan zijn! Medewerkers willen immers niet voortdurend naar een printer moeten lopen, maar printjes vanaf hun werkplek kunnen maken. Dit bespaart hen tijd en maakt processen veel effici├źnter. Denk hierbij ook aan de wachtrij voor een printapparaat, die op deze manier voorkomen wordt.

Medewerkers

Aruba Networks biedt meer dan WLAN-producten

Niet alleen biedt Aruba Networks de mogelijkheid om een WLAN-netwerk op te bouwen binnen uw bedrijfspand. Zo richt het bedrijf zich steeds meer op cloudoplossingen voor bedrijven. De cloud heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen, doordat het werken veel makkelijker heeft gemaakt! U hoeft niet meer fysiek aanwezig te zijn om toch bij de bestanden op uw bedrijfscomputer te kunnen komen. Evenals dat u applicaties van uw werkgever nu ook thuis kunt gebruiken. Het opzetten, onderhouden en analyseren van een netwerk in de cloud gebeurt middels Aruba AirWave.

Technologie

Ook Instant Access Points zijn populair

Een derde product wat Aruba Networks momenteel aanbiedt, zijn de Instant Access Points. Met dit product is het niet langer noodzakelijk om een netwerk van een controller te voorzien. Iets wat voorheen wel noodzakelijk was! Deze Instant Access Points zijn namelijk van een interne controller voorzien. Dit maakt het onderhoud van een breed netwerk binnen een groot bedrijfspand steeds makkelijker voor partijen. Vanzelfsprekend blijft het verstandig om een netwerkbeheerder in dienst te houden. Zo kunnen ook de fysieke onderdelen van het netwerk onderhouden worden.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*