Bent u opzoek naar een bedrijf die uw ict snel kan verbeteren?

logo

Bent u opzoek naar een bedrijf die uw ict in uw bedrijf snel kan verbeteren? Dan is HostedXL het bedrijf die u meteen moet bezoeken. HostedXL is een bedrijf die gespecialiseerd is in vele gebieden in de ict-wereld. Het aanleggen van persoonlijke en/of bedrijfsnetwerken is een dagelijkse bezigheid. Omdat HostedXL deze netwerken altijd snel heeft neergelegd kunt u snel van uw snelle en nieuwe netwerk gebruik maken. Een van de andere diensten van HostedXL zijn cloud diensten. Hieronder valt de natuurlijk een cloud zelf opzetten, zodat u of uw bedrijf makkelijk en overal bij bestanden kunnen komen. Daarnaast kunt u ook Office 365 erbij kopen, zodat het gebruik van de cloud maximaal kan zijn. Verder zijn er meerdere backup mogelijkheden die u op uw cloud kan toevoegen. En dit dan allemaal zonder dat u het zelf hoef te onderhouden, want dat wordt gedaan door de werknemers van HostedXL.

Mijn ervaring met HostedXL.

De ervaring die ik heb gehad met HostedXL is er een om zeer positief op te zijn. Zo heeft dit bedrijf veel voor mijn bedrijf moeten doen. Zo heb ik een nieuw glasvezelnetwerk voor mijn bedrijf aan laten leggen. Deze werkt tot de dag van nu nog steeds op hoge snelheid waardoor ik geen zorgen heb over traag en niet werkend internet. Als tweede heb ik een cloud laten opzetten met Office 365 erbij. Deze cloud is zo makkelijk bereikbaar en wordt goed onderhouden door het personeel van HostedXL, waardoor ik mezelf geen zorgen hoef te maken over eventuele problemen. Verder werkt Office 365 goed en heb ik tot nu toe nog geen problemen gehad met de programma’s.

telefonie oplossingen

Contact met HostedXL.

Wilt u contact opnemen met HostedXL? Dan is dat zeer gemakkelijk om te doen. U kunt een mailtje sturen naar info@hostedxl.nl. Verder kunt u bellen naar het nummer 0186 744 022. U kunt ook de website bezoeken en daar contact opnemen met de klantenservice. Ook kunt u ook meer informatie vinden op de website zoals de meerdere diensten en de blog waar wat nieuws in staat.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*