Axie infinity crypto kopen

axie infinity crypto kopen

De Axie Infinity crypto is anders dan de meeste andere crypto’s, omdat deze crypto nauw verbonden is met een game, de game Axie Infinity. Je kan het dus zien als een in-house currency zoals bijvoorbeeld Robuxx van Roblox of de Linden Dollar van Second Life. Buiten deze game kan je er niet zoveel mee.

Is beleggen in deze crypto verstandig?

Aan de ene kant is dat positief. Dat betekent namelijk dat er een ding uit de echte wereld achter de crypto staat, namelijk deelname aan een spel. Hoe succesvol het spel wordt, en hoe meer mensen er in willen investeren, hoe waardevoller deze crypto wordt. Dit is redelijk inflatiebestendig, want spelliefhebbers blijven altijd hun belangstelling wel houden. Allemaal de kant staat of valt alles natuurlijk met de populariteit van het spel. Lopen de spelers van het spel massaal weg naar concurrerende spelen of stoppen met gamen, dan wordt deze crypto ook waardeloos.

Kortom deze crypto lijkt vooral interessant voor speculatie, en om te proberen te profiteren van de koersschommelingen. Voor zolang het spel Axie Infinity Opook populair blijft, natuurlijk. Wel positief is dat de maximale hoeveelheid van deze crypto gelimiteerd is En dat het mogelijk is met deze crypto te staken.

axie infinity crypto kopen

Axie Infinity crypto kopen nodig voor game

De game Axie Infinity is erg populair. Op dit moment spelen een kleine 2 miljoen mensen de game, wat het de populairste blokchain game ter wereld maakt. Dus op de dit moment zit het wel goed met de populariteit van deze crypto. Maar dat kan natuurlijk iedere dag veranderen. Het kan zijn dat veel meer mensen deze game gaan spelen. Het kan ook zijn dat spelers massaal gaan overstappen naar een concurrerende game. Denk bijvoorbeeld wat er gebeurd is met World of Warcraft.

Hoe kan je het beste de Axie Infinity crypto kopen?

Maar hoe werkt het kopen van de Axie Infinity crypto nou precies? Je kan niet rechtstreeks voor euro’s of dollars de Axie Infinity crypto kopen. Daarvoor moet je eerst standaard, mainstream crypto hebben, zoals Bitcoin of Ethereum. Dat doe je op een beurs zoals bijvoorbeeld Binance. Daarvoor moet je daar eerst een account aanmaken. Maar wat de allerbeste cryptobeurs is? Dat kan je lezen in het artikel Axie Infinity crypto kopen. Je vindt nog veel meer informatie over crypto’s en cryptokoersen op Bankr, de snelgroeiende kennisbank voor alles wat met geldzaken, zoals financiën en beleggen te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *